Op dit moment hebben wij drie persen in reparatie waaronder een 80 tons excenterpers van het merk Raskin. Nubec voert in opdracht van de klant een algehele reparatie uit waarbij de excenteras en drijfstang worden vernieuwd. Verder worden de bronzen lagers en kogelstang vervangen en worden de losse taats en kogelring machinaal nabewerkt. Voordat de pers wordt afgeleverd, is deze geschuurd, geplamuurd en geschilderd. Zo is een machine van 40 jaar oud weer als nieuw en kan deze weer jaren mee vooruit.

Een vergelijkbare reparatie voeren wij uit aan de 45 tons Rijva excenterpers van het type 504/1. Deze machine wordt in opdracht van Rijva door Nubec gerepareerd en klaargemaakt voor de productie van spijlen in de Verenigde Staten. Deze excenterpers wordt eveneens voorzien van diverse nieuwe onderdelen en een integraal vliegwiel en v-snarenafscherming. Omdat de netspanning en frequentie in de Verenigde Staten afwijkt van de Europese standaard wordt er ook een nieuwe motor en motorschakeling gemonteerd.

Als laatste werkt Nubec momenteel aan een aangekochte Rijva 504/1 excenterpers die volledig gereviseerd wordt. Alle noodzakelijke onderdelen worden vernieuwd dan wel machinaal nabewerkt. Deze pers wordt binnenkort aangeboden op onze pagina voor gebruikte machines.
Update: Deze excenterpers is niet meer beschikbaar. Kijk voor een actuele aanbod van gebruikte excenterpersen en aanvoerapparatuur op onze pagina voor gebruikte machines.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.