Service

Welke service bieden wij?

Reparatie en onderhoud

Samen met onze hooggekwalificeerde medewerkers bieden wij u een flexibele, klantgerichte onderhouds- en reparatieservice. Wij houden van korte lijntjes. Daarom staan wij u bij problemen of een persstilstand telefonisch bij met raad. Deze telefonische ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Hiervoor brengen wij dan ook geen extra kosten in rekening. Komen we er telefonisch niet uit, dan komen wij naar u toe om samen met u een ijzersterke oplossing te zoeken.

Dankzij onze eigen productie van reserveonderdelen kunnen we snel reageren in geval van nood. Daarnaast voeren wij inspecties en preventief onderhoud uit om machinestilstand te voorkomen.

Uiteraard voeren we ook veiligheidscontroles uit voor onze klanten en ontwikkelen we veiligheidsconcepten. Dit geldt ook voor oudere persen. Deze passen we aan de huidige eisen aan. Voor uw medewerkers verzorgen wij graag de training ‘machinsteller’ op locatie.

Retrofit
Met een retrofit maken wij een pers weer up-to-date. Wij bieden allround moderniseringen, van nieuwe moderne automatisering tot nieuwe besturingen. Hierdoor dragen wij bij aan het minimaliseren van uitval van uw machines en het verhogen van uw productie.

Een overzicht van onze servicewerkzaamheden

  • Herstellen, repareren en reviseren van mechanische c-frame en portaalpersen en aanvoerapparatuur in onze werkplaats of op locatie
  • Periodiek onderhoud en inspectie van mechanische c-frame en portaalpersen en aanvoerapparatuur
  • Leveren en installeren van vrijwel maakdelen voor vrijwel elk merk excenterpers (breekplaat, kogelstang, taats, kogelring, stoter, drijfstang, excenteras, krukas, koppeling etc.)
  • Het leveren van alle handelsartikelen m.b.t. persen en aanvoerapparatuur (pneumatische- en hydraulische koppeling, roterende luchtaansluiting, dubbelwerkende persveiligheidsventiel, vet- en oliesmeersystem, hydraulische pomp t.b.v. overbelastingsbeveiliging etc.)
  • Leveren en installeren van persbesturingen op basis van Siemens PLC technieken
  • In bedrijfstelling van complete persstraten in binnen- en buitenland
  • Het leveren en installeren van perskrachtmeetsystemen, gereedschapbeveiligingen etc.
  • IJken van perskrachtmeetsystemen van onder meer Heinz Siegfried, Helm, IMCO en Unidor

Storing melden via WhatsApp

Nubec is voor storingen en vragen bereikbaar via WhatsApp op nummer 06-2901 6947. Stuur uw bericht met een foto of video om het probleem of benodigd onderdeel toe te lichten. Natuurlijk kunt u uw storing ook melden via tel. 0578 – 57 57 91 of service@nubec.nl.

Nubec service

Overzicht service onderdelen

Nubec levert vrijwel alle denkbare onderdelen voor uw excenterpers of aanvoerapparaat. Van breekplaten tot kogelringen; voor de meeste excenterpersen leveren wij vrijwel elk onderdeel. Dit geldt zowel voor handelsartikelen als voor maakdelen. Mocht een onderdeel niet meer of niet tijdig beschikbaar zijn bij onze leveranciers, dan fabriceren wij het onderdeel zelf in onze machinefabriek. Hierdoor is een snelle levering gegarandeerd en worden storingen gericht en efficiënt opgelost.

De meest gangbare onderdelen van Rijva en Ter Hart persen leveren wij vanuit voorraad. Daarnaast beschikken wij over een gigantische voorraad breekplaten. Bijna 150 verschillende types breekplaten kunnen wij u vanuit voorraad leveren.

Handelsartikelen leveren wij voor machines van onder meer Saronni, IMV Presse, Dietronic, Serapid, PA Industries, GPA Automation, Soprem Automation, Rotobloc, Schaal Engineering, Müller Weingarten, Minster Machines, Raziol Zibulla, Atcon schermbeveiliging, Trido trillingdempers, Desch en OMPI koppelingen, Heinz Siegfried AG en meer.

Overzicht handleidingen en technische documenten

Nubec beschikt over handleidingen, bedrijfsvoorschriften, flyers, technische documenten en elektrische schema’s van verschillende excenterpersen. Wij hebben ze hier voor u online gezet. Zo zijn ze voor u snel en eenvoudig in te zien.