Leveranciers

Leveranciers

Wie zijn onze leveranciers?

DieTronic levert systemen dat ervoor zorgt dat alle belangrijke delen van de plaat voldoende worden gesmeerd, terwijl onnodige smering wordt vermeden, de werkomgeving schoon en veilig blijft en het smeermiddelverbruik met 50% tot 90% wordt verminderd.

De toepassingsgebieden van de DieTronic bandsmeersystemen zijn: automotive, progressief stansen, metalen verpakking, dieptrekken, rolvorming, kookgerei, bakvormen, huishoudelijke producten etc.

Ten noordwesten van Milaan is Saronni gevestigd. Dit bedrijf produceert al meer dan zeventig jaar aanvoerapparatuur. Inmiddels staan er meer dan 4000 van hun aanvoerlijnen geïnstalleerd over de hele wereld, hebben ze honderd actieve klanten en exporteren ze naar twintig verschillende landen.

Sindskort heeft Saronni de rechten en kennis overgenomen van ELMA. Dit is een bedrijf dat rondsnijmachines ontwerpt en produceert.

Galdabini Srl is opgericht in 1890 en heeft zijn hoofdkantoor nabij Milaan, Italië. De machines van Galdabini zijn te vinden in toepassingen en industrieën zoals de automobiel-, olie- en gasindustrie, staalfabrieken, lucht- en ruimtevaart, mechanische en elektromechanische industrieën.

PA industries werd opgericht in 1953 en is ook leverancier van aanvoerapparatuur. Het bedrijf, dat gevestigd is in zowel Amerika als in Duitsland, staat goed bekend vanwege de kwaliteit en levensduur van hun machines.

Raziol Zibulla & Sohn GmbH is een in Duitsland gevestigd familiebedrijf en levert bandbevettingssytemen door middel van rollen. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Met 75 jaar aan ervaring op zak, hebben ze zich ontwikkeld op het gebied van smeer- en olietechnologie vanaf coil, platen en gevormde onderdelen.

G.P.A. Italiana ontwerpt en levert sinds 1962 pneumatische-, hydro-pneumatische- en servopersen, montagepersen, tangenaanvoerapparatuur, trilgoten en persveiligheidsventielen. Het bedrijf heeft als doel zich constant te ontwikkelen om het altijd groeiende aantal klanten tevreden te blijven stellen.

SERAPID levert gereedschapwisselsystemen. Deze Franse fabrikant heeft 45 jaar ervaring met het voorzien van de behoeften van de industriële professional.

Al ruim zeventig jaar is Herrblitz actief op het gebied van pneumatische aanvoerapparatuur, servopersen en snijmallen voor plaatmateriaal.

IMV presse is een Italiaans familiebedrijf dat mechanische portaalpersen en servo persen produceert. Het is na de Eerste Wereldoorlog opgericht door vijf broers. IMV Presse exporteert tegenwoordig machines over de hele wereld. Inmiddels wordt het gerund door de derde generatie en zal alle opgedane kennis worden doorgegeven aan de volgende.

Caribul is een eveneens Italiaans bedrijf. Zij leveren trillingsdempers. Door de grote kennis die zij in de loop der jaren hebben vergaard, ontwerpen en produceren ze op maat gemaakte en geconstrueerde antivibratie- en antishock-montages

Ompi levert sinds 1976 pneumatische en hydraulische koppelingen en roterende aansluitingen. Het bedrijf heeft 31 dealers, 6000 klanten en heeft inmiddels 2,5 miljoen koppelingen geproduceerd. Het assortiment van OMPI omvat een hele serie aan koppelingen. Deze zijn één op één uitwisselbaar met de koppelingen van Ortlinghaus, Desch en Goizper. Daarnaast levert OMPI vrijwel elke denkbare roterende aansluiting.

MIOS logo

MIOS Presse srl is een Italiaanse fabrikant van C-frame excenterpersen en bestaat ruim 60 jaar. De persen van MIOS zitten in de range van 10 tot 130 ton en kenmerken zich door het gebruik van materialen van topkwaliteit en bewezen betrouwbaarheid.