Raziol: Industriële smeersystemen


Raziol Zibulla is een toonaangevend bedrijf dat voorop loopt op het gebied van industriële smering en systemen. Raziol heef zichzelf gevestigd als een vertrouwde partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige smeeroplossingen die de prestaties en productiviteit in verschillende industrieën optimaliseren. Nubec is al vele jaren een betrouwbare partner van Raziol en levert de complete smeeroplossingen van Zibulla op de Nederlandse en Belgische markt. Daarnaast verzorgt Nubec de inbedrijfstelling op locatie.

Innovatieve smeeroplossingen: Raziol is gespecialiseerd in systemen die worden gebruikt voor het oliën/smeren van bandmateriaal (coils), platen en schijven in de niet-verspanende productietechnologie, zoals bij dieptrekken, stansen, buigen maar ook voor profileren. Raziol maakt reproduceerbare, olienevelvrije en geautomatiseerde toepassing van smeermiddelen op talrijke soorten plaatwerkoppervlakken mogelijk.

Raziol Zibula smeersysteem

Contactsmering voor elke toepassing: De klassieke Raziol rollensmeersystemen (contact smering) omvatten rollensmeersystemen (RB), sectorsmeersystemen (SBA) en platen smeersystemen (PBA) en zijn allemaal verkrijgbaar in de meest uiteenlopende configuraties. Contactsmering (walstoepassing) betekent het oliën/smeren van plaatoppervlakken door de smeerrollen (vilt of borstelrollen) over het bandmateriaal of op platen te rollen. Contactsmering wordt in principe uitgevoerd zonder dat er ongewenste olienevel ontstaat. Raziol staat wereldwijd bekend om zijn milieuvriendelijke rolsmeermiddelen die worden toegepast bij het contactsmeren van plaatwerkoppervlakken.

Kwaliteit van het eindproduct: De smeeroplossingen van Raziol minimaliseren effectief gereedschapslijtage, verminderen wrijvingskrachten, wat resulteert in nauwkeurige, hoogwaardige gestempelde en gestanste onderdelen. Op het gebied van dieptrekken, waar metalen platen tot complexe vormen worden gevormd, speelt de contactsmering van Raziol een cruciale rol en zorgen voor een soepele beweging van metaal met matrijs, verminderen wrijving en voorkomen dat materiaal scheurt of kreukt, waardoor uiteindelijk de kwaliteit van de eindproducten wordt verbeterd.

Ontdek de wereld van Raziol en neem contact op met Nubec via sales@nubec.nl of  +31 578 575791.

Interesse in de systemen van Raziol?
Neem contact met ons op!