Ompi

OMPI koppeling-remcombinaties en roterende koppelingen

De pneumatische en hydraulische koppeling-remcombinaties is een cruciale systeem voor de mechanische pers. Officine Meccaniche Piantoni, afgekort OMPI heeft koppelingen ontworpen om te voldoen aan de veeleisende eisen van machines in verschillende productiesectoren.

Betrouwbaarheid: De koppeling-remcombinatie van OMPI combineert betrouwbaarheid met geavanceerde technologie om een efficiënte en veilige werking van mechanische persen te garanderen. Deze systemen maken gebruik van pneumatische kracht om de koppeling in en uit te schakelen, waardoor een onmiddellijke respons en nauwkeurige controle over de werking van de persmachine ontstaat.

Responstijd van OMPI koppelingen: Een van de belangrijkste voordelen van OMPI’s koppelingen is hun snelle responstijd. Met pneumatische bediening bieden deze systemen een snelle in- en uitschakeling, waardoor nauwkeurig stoppen en starten van de persmachine mogelijk is. Deze functie verbetert de productiviteit en operationele efficiëntie, terwijl een hoog veiligheidsniveau in de productieomgeving behouden blijft. Bovendien zijn de OMPI pneumatische koppelingsremmen ontworpen met robuuste materialen en ondergaan ze strenge tests om duurzaamheid en prestaties op de lange termijn te garanderen. Hoogwaardige componenten en nauwkeurige techniek resulteren in een betrouwbare en consistente werking, zelfs in zware industriële omgevingen. Deze betrouwbaarheid minimaliseert stilstand en onderhoud, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit van productieprocessen.

Veiligheid is van het allergrootste belang in industriële omgevingen en de pneumatische koppelingsremmen van OMPI bevatten functies die de veiligheid op de werkplek vergroten. Deze systemen bieden nauwkeurige controle over de stop- en startbewegingen van de pers, waardoor het risico op ongelukken wordt verminderd en de veiligheid van de operator wordt verbeterd. Bovendien draagt het betrouwbare in- en uitschakelen van de koppelingsrem bij aan een veiligere werkomgeving door onverwachte machinebewegingen te voorkomen.

OMPI koppelingen zijn 100% uitwisselbaar voor Ortlinghaus en Goizper: Ompi biedt uitgebreide technische ondersteuning en expertise om klanten te helpen bij het selecteren, installeren en onderhouden van pneumatische koppelingsremsystemen. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat klanten de efficiëntie en veiligheid van hun persmachines kunnen maximaliseren en tegelijkertijd kunnen profiteren van de betrouwbaarheid en prestaties van OMPI. Daarnaast zijn de hydraulische en pneumatische koppeling van OMPI en de reservedelen 100% uitwisselbaar met de koppelingen Ortlinghaus en Goizper.

Roterende koppelingen van OMPI: Naast koppeling-remcominaties levert OMPI roterende koppelingen (ook wel roterende aansluiting, draaikoppeling of draaidoorvoer genoemd) voor de overdracht van lucht en hydraulische vloeistoffen tussen stationaire en roterende koppelingen. De draaikoppelingen van OMPI (en dochteronderneming Girol) zijn ontworpen voor betrouwbaarheid en zorgen voor een efficiënte werking in diverse industriële toepassingen. Met een robuuste constructie en geavanceerde afdichtingstechnologie bieden deze verbindingen hoge prestaties, waardoor lekkages en drukvallen worden geminimaliseerd. Reken op de draaikoppelingen van OMPI voor consistente, betrouwbare oplossingen die voldoen aan de eisen van moderne industriële systemen.

Samenvattend combineren OMPI pneumatische koppelingen en roterende koppelingen geavanceerde technologie, betrouwbaarheid en veiligheidskenmerken die cruciaal zijn voor uw toepassing. Wilt u meer weten over de koppelingen of draaidoorvoeren van OMPI / Girol, neem contact op met Nubec via sales@nubec.nl of tel. +31 578 575791.

DOWNLOAD DE CATALOGI

Koppeling/remcombinaties

AC/DC serie

AS/DS serie

CB serie

CK serie

FI/BI serie

HT serie

KB serie

Interesse in de aanvoerapparatuur van Ompi?
Neem contact met ons op!