Caribul

Het Italiaanse Caribul

Het in Italië gevestigde Caribul srl is al meer dan 40 jaar bezig met technologische antivibratieoplossingen om zowel actieve als passieve trillingen en schokken te verminderen, met verschillende materialen en vormen.

De hoge knowhow die in de loop der jaren is opgedaan, stelt Caribul in staat om op maat gemaakte en geconstrueerde antivibratie- en antishockoplossingen te ontwerpen en te produceren om aan elk verzoek te voldoen. Het bedrijf is in staat om dempers te vervaardigen van rubber, metaal en veren met verschillende vormen om meerdere oplossingen voor te stellen die geschikt zijn voor verschillende behoeften. Problemen met betrekking tot zowel actieve als passieve trillingen worden door Caribul op de voet gevolgd in sectoren zoals: spoorwegen, marine, werktuigmachines, motoren, ventilatoren en airconditionings.

Waarom Caribul?

De kracht van Caribul is het plannen, produceren en testen van zijn dempers in het bedrijf, zodat de wachttijden voor de studie en de levering van de apparaten worden verkort. De afdeling Search en Development onderzoekt hoe we onze bestaande oplossingen kunnen verbeteren en hoe we nieuwe kunnen ontwikkelen, door deel te nemen aan trainingen en samen te werken met externe laboratoria en verschillende universiteiten.

Bovendien stelt de technische analyse, uitgevoerd met verschillende software, het bedrijf in staat om de klant een gedetailleerd beeld te geven van het mechanische en dynamische gedrag van het geïsoleerde systeem.

Caribul heeft trillingdempers en schokdempers voor de volgende toepassing: (CNC en conventioneel) freesmachines, draaibanken, slijpbanken, scharen, kantbanken, centrifugaal en axiale ventilatoren, motoren, koeltorens, airconditioning, centrifuges, mechanische c-frame en portaalpersen, hydraulische persen, excenterpersen, generatoren, compressoren, propellers, pompen, besturingspanelen, leidingsteunen, transformatoren etc. Graag adviseren wij u dempers voor uw toepassing.

Wilt u meer weten over antivibratieoplossingen? Wij adviseren u graag!