Galdabini Srl is opgericht in 1890 en heeft zijn hoofdkantoor nabij Milaan, Italië. Het bedrijf is altijd innovatief geweest en bestaat uit drie divisies:

  • Automatische en handmatige richtmachines
  • Hydraulische persen
  • Universele testmachines

Met meer dan 130 jaar ervaring in de werktuigmachine-industrie, zijn de machines van Galdabini te vinden in de toepassingen en industrieën zoals de automobiel-, olie- en gasindustrie, staalfabrieken, lucht- en ruimtevaart, mechanische en elektromechanische industrieën.

Hydrauliek en mechanica

De hydraulische persen van Galdabini zijn een perfecte integratie tussen hydrauliek en mechanica. De lange ervaring die Galdabini heeft in het ontwerpen van hydraulische systemen heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de meest geavanceerde oplossingen voor bewegingscontrole. De bereikte werksnelheden zijn de hoogste in de sector en dankzij de energiebesparende technologie is het mogelijk om zeer hoge productiesnelheden te behalen met kostenbesparing.

Mechanische constructie

Om te voldoen aan de hoogste verwachtingen van prestatie-ergonomie, wordt elke machine aangepast aan de specifieke vereisten van de klant. Het perskracht meetsysteem (d.m.v. rekstroken), zorgt ervoor dat de constructie binnen de grenzen wordt belast in zowel C-frame als portaal uitvoering.

Galdabini

Het nauwkeurige geleidingssysteem van de stoter met 8 of 16-voudige geleiding en spelingcorrectie, zorgt voor een hoge stijfheid en herhaalbaarheid. Door de volledige toegankelijkheid van het werkgebied zijn de hydraulische persen van Galdabini bijzonder geschikt voor installatie in lijn en kunnen ze in meerdere sectoren en toepassingen worden gebruikt, wat zorgt voor uitstekende prestaties en maximale betrouwbaarheid.

Galdabini werkt al meer dan 60 jaar samen met onder meer de grote auto-industrie, zoals DAIMLER, GM, FIAT, BMW, AUTOVAZ, BMW enzovoort. De afdeling Customer Service is 365 dagen per jaar bereiken voor klantvragen en geeft binnen 24 uur antwoord.

Interesse?
Neem contact met ons op!