Herrblitz

HERRBLITZ Modulair Systems srl

In 1971 begon dit bedrijf zijn activiteiten met de productie van pneumatische aanvoerapparaten. Herrblitz levert aanvoerapparaten van hoge kwaliteit welke voldoen aan de volgende eigenschappen:

  • Sterke en stijve constructie, maar ook compact, zodat deze zo dicht mogelijk bij de matrijs kan worden gemonteerd. Dit is met name van belang bij dun materiaal en progressieve matrijzen. Het helpt ook om ruimte te besparen in het werkgebied.
  • Nauwkeurig, aangezien een hoge kwaliteit van de eindproducten nauwkeurigheid vereist, en ook om de duurzaamheid van de matrijs te vergroten. Nauwkeurigheid wordt gegarandeerd door de aanwezigheid van dempers aan het einde van de slag en ook door de grote zorg die wordt besteed aan de fabricage van de mechanische onderdelen.
  • Lage kosten: lage prijs voor de aankoop en lage productiekosten. Dankzij het eenvoudige effectconcept hebben Herrblitz aanvoerapparaten een lager luchtverbruik dan de meeste andere aanvoerapparaten.
  • Eenvoudig te gebruiken en te installeren: twee bouten zijn voldoende om de aanvoer aan de tafel van de pers of aan de matrijs te bevestigen. U heeft alleen een persluchtleiding nodig om te kunnen werken. Aanvoerapparaten met mechanische bediening hebben zelfs geen nok op de pers nodig: de beweging van de matrijs activeert de aanvoer.
  • Gefabriceerd voor de lange levensduur en lage slijtage, zelfs in aanwezigheid van vocht in de perslucht. Onderdelen zijn gehard of hardverchroomd. Zuigers zijn van roestvrij staal met een hoge mechanische weerstand. De cilindervoeringen zijn van hard messing om oxidatieproblemen in aanwezigheid van vocht in de lucht te voorkomen. Er is geen onderdeel dat in direct contact staat met de aluminium behuizing, maar elk onderdeel is in een behuizingen geplaatst voor eenvoudige en snelle vervanging.
  • Eenvoudig onderhoud: Herrblitz aanvoerapparaten zijn ontworpen voor snel onderhoud. Een aanvoer kan uit de matrijs worden verwijderd, alle pakkingen worden vervangen en in minder dan een uur weer in lijn worden ge├»nstalleerd.
  • Op maat gemaakte accessoires voor elke productiebehoefte: een uitgebreide keuze aan accessoires voor bijvoorbeeld dun en kwetsbaar bandmateriaal, accessoires voor het invoeren van profielen en gestanste strips, draden, buizen en alle soorten materiaal.

Daarnaast levert Herrblitz tegenwoordig rollenaanvoeren, richtmachines afwikkelhaspels en knipscharen tot een bandbreedte van 600 mm. Tevens kunt u bij Herrblitz terecht voor draadrichtmachines, draadaanvoerapparatuuren scharen voor draad.

Heeft u vragen over Herrblitz producten? Wij helpen u graag!